Všetky kategórie
firemné správy

Domov> Novinky > firemné správy

Budovanie sna a budovanie budúcnosti, ----------------------hengjia hliník.

Čas zverejnenia: 2023-03-10 Zobrazenie: 40

图片 2

Skupina Hengjia, založená v roku 2002, je veľká skupina podnikov celého priemyselného reťazca, ktorá integruje hrubé spracovanie, konečnú výrobu a predaj surovín z hliníka a zliatin hliníka (voda z hliníka) a je kľúčovým high-tech podnikom národného Plán pochodne.

V rámci skupiny Hengjia je šesť výrobných podnikov, a to

1. Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2.Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3.. Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4.Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD

图片 3

ktoré sú strategickými družstevnými jednotkami závodu na výrobu hliníka Zunyi v rámci skupiny Chinalco. Spoliehajúc sa na svoje bohaté zdroje vody z hliníka, realizovať spracovanie, výrobu a predaj celého priemyselného reťazca výrobkov z hliníka a hliníkových zliatin, ktoré dokážu uspokojiť všestranné potreby zákazníkov.

Skupina Hengjia má silnú technickú silu, dobré procesné vybavenie, dokonalé testovacie prostriedky, stabilnú kvalitu výrobkov, s veľkým počtom zákazníkov stabilnej kvality, výrobky sa dobre predávajú doma iv zahraničí.

Skupina Hengjia berie vedecký a technologický výskum, vývoj a inovácie ako vývojovú líniu a spoločne založila experimentálne a praktické základne s Central South University, Hunan University a Xiangtan University, čo je provinčné centrum inžinierskych technológií v provincii Hunan. Je tu 36 vedúcich inžinierov, 82 inžinierov, 115 odborných a technických pracovníkov.

Od prvej hliníkovej rúry v dedine Liuyang v roku 2002 až po dnešnú výrobu všetkých výrobkov z hliníka a zliatin hliníka, hliníkové dosky, hliníkové rúrky, hliníkové tyče, hliníkové tyče, ploché rúrky, hliníkové fólie, hliníkové pásy

Od prvej výrobnej linky v tom roku po dnešnú 600-mu továreň v dvoch provinciách a štyroch mestách, takmer 120,000 300,000 metrov štvorcových modernej výrobnej dielne, ročná produkcia všetkých druhov hliníkových materiálov XNUMX XNUMX ton.

Od prvej objednávky v tom roku po dnešných zákazníkov po celom svete sa v roku 2019 očakáva predaj 4.2 miliardy.

Toto je 18 rokov cesty Hengmy

Skupina Hengjia bola vždy poháňaná technologickým výskumom a vývojom a inováciou produktov so zameraním na výskum a vývoj výroby hliníkových produktov a aplikačnej technológie, s podnikovými základnými hodnotami „technológie odlievanie nových materiálov, inovácie na poskytovanie hodnoty“, vysoká štandardná kvalita. požiadavky, prvý účel služby zákazníkom, zlepšiť schopnosť ľudí používať hliníkové výrobky, pomôcť zákazníkom v každom odvetví dosiahnuť lepší výkon produktu.

Zameranie sa na dopyt zákazníkov je hnacou silou trvalo udržateľného rozvoja Hengjia.

Od inovácií po spoločnosť služieb, od kontroly kvality po dodržiavanie noriem.

Skupina Hengjia je odhodlaná byť zodpovedným národným podnikom. V rámci výzvy krajiny na vybudovanie zeleného domova skupina Hengjia aktívne podporuje úsporu energie a ochranu životného prostredia pri výrobe hliníkových výrobkov, realizuje harmonické spolužitie medzi podnikom a prírodou, vytvára stabilné pracovné príležitosti prostredníctvom trvalo udržateľného rozvoja, slúži spoločnosti a zameriava sa na na živobytie ľudí.

Hengjia Group sa zameriava na domácu a medzinárodnú pokročilú technológiu spracovania hliníka, posilnenie technologickej transformácie a výskumu a vývoja produktov a neustále zlepšovanie základnej konkurencieschopnosti podnikov. V súčasnosti má Hengjia Group tri kategórie produktov v celom priemyselnom reťazci spracovania hliníka:

Po prvé, rôzne série taviteľných hliníkových ingotov, hliníkovej tyče, hliníkovej tyče môžu poskytnúť suroviny pre letectvo a iné diely;

Druhým sú hliníkové výrobky: hliníková doska, hliníková cievka, hliníkový pás, hliníková škatuľa, kompozitné materiály, preprava, balenie, konštrukcia, dekorácia na poskytovanie všetkých druhov vysoko kvalitných materiálov

Po tretie, hliníková trubica, paralelný prietok a ďalšie produkty pre domáce spotrebiče, automobilovú klimatizáciu na zabezpečenie kondenzačnej trubice.

Po štvrté. Hliníková doska, hliníková cievka, hliníkový vzor dosky. 1050 1060 1070 1100 3003 5052 5083 5754 6061 značka, stav O H14 H24 H32 H112 T6, ktoré sa používajú hlavne v chemických zariadeniach, osvetľovacích aplikáciách, reflektoroch, radiátoroch, vŕbových klincoch, stavebných materiáloch, stavebných priehradkách, dieloch na spracovanie tenkých dosiek.

Po piate, Hliníková cievka, hliníkový pásik, hliníková obkladová fólia O/H14 H16 4343/3003/4343. 4104/3003/4104....4045/30034045.....4047/3003/4007.....3003 Nehrdzavejúci hliníkový plech. Antikorózny hliníkový pásik a fólia. Ktoré sa používajú hlavne v priemysle dynamických výmenníkov tepla (automobilový priemysel, strojárske stroje, dažďová doprava, loď a letectvo a stacionárne výmenníky tepla HVAC&R, komerčné HVAC&r, komerčné chladenie a priemyselné aplikácie)

图片 4

Skupina Hengjia má v tomto odvetví špičkových špičkových pracovníkov výskumu a vývoja a medzinárodnú vyspelú výrobnú technológiu. Neustály pokrok, nezávislý výskum a vývoj vo výrobnom procese neustále inovácie, zlepšovanie technológie výroby, rozširovanie rozsahu výroby. Zároveň aktívne vedie akademické diskusie s domácimi a zahraničnými vysokými školami. Spolupráca s Central South University, Hunan University a Xiangtan University dosiahla plodné výsledky.

V súčasnosti má Hengjia Group celkovo viac ako 30 kusov priemyselne patentovanej technológie, ide o tavenie, tavenie a odlievanie, valcovanie za tepla, valcovanie za studena, vytláčanie hliníkových rúrok, paralelné prúdenie a ďalšie výrobné linky.

Angela:

Služba riadenia MRO + služba platformy dodávateľského reťazca + ekologický prepravca

Výhody outsourcingu obstarávania podnikmi

Outsourcing obstarávania môže získať profesionálne služby s nižšími obstarávacími nákladmi a vyššou efektívnosťou obstarávania. Outsourcing obstarávania je v súčasnosti tiež najlepším spôsobom znižovania nákladov, ktorý je adaptabilnejší a efektívnejší pre výrobu podnikov.

1. Najkvalitnejšie zdroje. Hengjia Group je veľký súkromný podnik so 7 veľkými priemyselnými spoločnosťami, nezávislým výskumom a vývojom, výrobou, predajom, vlastným skladovaním a logistikou v jednej z diverzifikovaných platforiem dodávateľského reťazca, úplným pokrytím viacerých produktových radov, stabilnou kapacitou dodávok produktov, nákladovo efektívne produkty vlastnej značky, ktoré poskytujú najkonkurencieschopnejšie ceny.

2. Zdieľanie zásob Poskytujeme individuálnu službu, presnú správu zásob pre každého zákazníka, vyhýbame sa preplneniu zásob, znižujeme rezervné fondy, akékoľvek problémy s kvalitou výrobkov, je možné kedykoľvek vrátiť alebo vymeniť, výroba potrebuje iba jednu objednávku, kedykoľvek čas na pridelenie tovaru, nepremeškajte rozvrh.

3. Zdieľajte riziká nákupu. Máme duálny model samoobslužného supermarketu a nástupu na platformu. Prísne kontrolujeme riziká obstarávania v kvalite, dodacej lehote, cene, popredajnom servise, financiách a iných aspektoch a implementujeme outsourcing obstarávania, aby boli podniky konkurencieschopnejšie.

4. Znížte náklady.

Nezarábame cenový rozdiel, poskytujeme len tie najlepšie služby, účtujeme len fixný servisný poplatok, úplne eliminujeme nekontrolovateľný problém skrytých nákladov pri obstarávaní, prostredníctvom projektov obstarávania dodávateľského reťazca Hengjia sa obstarávacie náklady môžu znížiť približne o 30%.

图片 5

Horúce kategórie