Všetky kategórie
firemné správy

Domov> Novinky > firemné správy

Nové materiály Hengjia: Nezávislý výskum a vývoj vysoko výkonnej platne z hliníkovej zliatiny

Čas zverejnenia: 2023-03-22 Zobrazenie: 18

Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD. (označovaný ako "Hengjia New Material"), ktorý sa nachádza v oblasti ekonomického rozvoja Ningxiang, sa zameriava na cieľovú úlohu, optimalizuje štruktúru produktu, urýchľuje transformáciu a modernizáciu a pevne vykonáva výrobné a prevádzkové práce. Hodnota produkcie za prvý štvrťrok vzrástla o približne 30 % v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka a výroba a prevádzka sa dobre rozbehli.

7b958bf2a351683dfed942681b0f9c98_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Nové materiály Hengjia boli založené v decembri 2007.Medzi popredné produkty spoločnosti patrí mikrokanálová plochá trubica, okrúhla trubica a vysokovýkonný plech z hliníkovej zliatiny. Výrobky sú široko používané v domácich spotrebičoch, lietadlách, automobiloch, vysokorýchlostných železniciach a iných oblastiach. S viac ako 120 sadami hlavných výrobných a testovacích zariadení má spoločnosť schopnosť vyrábať viac ako 100,000 XNUMX ton nových materiálov z hliníkových zliatin ročne.

19. marca reportér vošiel do výrobnej dielne nového materiálu dosky z hliníkovej zliatiny, okrúhlej rúrky z hliníkovej zliatiny a plochej rúrky z hliníkovej zliatiny. Hukot stroja v dielni a zvuk prevádzky boli jedno za druhým. Všetky výrobné linky boli v plnom prúde.Orezávanie, rezanie, striekanie, kontrola kvality, balenie...Robotníci v modrých montérkach sú zaneprázdnení napätým a usporiadaným spôsobom. 38f702d8caff989e6b8368a3b63369b1_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Výroba nových materiálov Hengjia bola stabilná a stúpala, takmer k plnej kapacite výroby, teraz je najväčším problémom, že „výroba nestíha držať krok s predajom“, tlak zákazníkov, neustále objednávky sa zároveň stretávajú aj s „radostnými problémami“. '."Yao Yong, generálny riaditeľ spoločnosti, novinárom povedal, že v roku 2021, prostredníctvom transformácie a modernizácie zariadení a transformácie produktov, je v súčasnosti produktov spoločnosti nedostatok. Hodnota produkcie v prvom štvrťroku tohto roka vzrástla o približne 30 % v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka.V záujme zlepšenia výrobnej kapacity a zvýšenia podielu na trhu sa spoločnosť zároveň chopí výstavby závodu III. fázy, ktorého ukončenie a uvedenie do prevádzky sa očakáva v septembri tohto roku.

Ako profesionál zaoberajúci sa ingotmi, tyčami, doskami, rúrkami, drôtmi a hliníkovými výrobkami z hliníka a zliatin hliníka, výskum a vývoj, výroba, predaj high-tech podnikov, tvárou v tvár nepriaznivému vplyvu epidémie, nové materiály Hengjia nerobili. nečinne sedieť, ale naplno využívať vlastný inovačný tím, spoluprácu medzi školami a podnikmi, výskumnými ústavmi a inými platformami, zvyšovať úsilie v oblasti vedecko-technického výskumu a vývoja a nových produktov, naďalej zvyšovať základnú konkurencieschopnosť podniku.

Iba inovátori napredujú, iba inovátori silní, iba inovátori vyhrávajú.V súčasnosti má spoločnosť provinčné centrum podnikových technológií uznané Hunanskou komisiou pre rozvoj a reformu s 56 odbornými a technickými pracovníkmi vrátane 25 ľudí s bakalárskym alebo vyšším vzdelaním, 4 seniornými odborníkmi a dlhodobo spolupracuje s externými odborníkmi, technická podpora zo strany inštitútov spolupráce medzi priemyslom, univerzitami a výskumom.Spoločnosť má zavedený nezávislý inovačný systém a jej produkty majú nezávislé práva duševného vlastníctva. Do konca roka 2021 má spoločnosť 22 autorizovaných patentov, z toho 7 patentov na vynálezy a 15 patentov na úžitkové vzory.Vlastnoručne vyvinuté vysokovýkonné platne z hliníkovej zliatiny 5083 a 6061 vyplňujú medzeru v spracovaní v oblasti stredne silných a hrubých platní z hliníkovej zliatiny s vysokou pevnosťou a odolnosťou voči korózii v provincii Hunan, posilňujú základnú konkurencieschopnosť železničného priemyslu v Provincia Hunan ďalej rozširuje a zlepšuje priemyselný reťazec v oblasti železničnej dopravy v provincii Hunan a zákazníci si produkty veľmi pochvaľujú.

Pre ďalší krok vo vývoji spoločnosti Yao Yong povedal, že spoločnosť bude ďalej posilňovať technologické inovácie a transformáciu zariadení, automatizáciu, inteligentné ako smer, zavedenie pokročilých inteligentných zariadení, pre transformáciu a modernizáciu spoločnosti a vysokokvalitný vývoj do novej dynamiky, aby sa zabezpečilo, že ročná výstupná hodnota spoločnosti v tomto roku prekročí 1 miliardu juanov.

Horúce kategórie